Økologisk brød bagt på surdej og god tid
Direkte fra ovn til favn
Her køber du brød og søde sager direkte fra ovnen. Vi er ikke helt som de fleste andre bagerier. Vi har ikke noget salgslokale, så du handler med os, mens vi bager. På den måde ser og dufter du, hvor brødet kommer fra, og vi får lov til at hilse på dig og alle vores andre kunder. Det kan vi nemlig godt lide.
Ærligt, simpelt og godt
Her får du friskt og ærligt bagværk bagt på de bedste økologiske råvarer, og det kan smages. Et godt brød smager nemlig af tid og det korn, det er lavet af. Alle ingredienser er nøje udvalgte, men den vigtigste ingrediens i et godt brød er tid. Derfor er alle vores brød langtidshævede, hvilket giver den helt særlige smag og krumme.
Bag bagværket
Leanders er stiftet af mig, Kasper Leander, og med mig i bageriet har jeg desuden den unge dejsnedker Nikolai, Mika som er uddannet konditor i Israel og altmuligmanden Flemming. Jeg stiftede bageriet i 2017, efter min familie og jeg flyttede fra København til Tåsinge. Min store interesse for brød og bagning blev vakt til live, da jeg arbejdede som kok og underviser i Meyers Madhus efter mange år i Københavns pulserende restaurationsliv på steder som Madklubben, Marv & Ben og Noma. Det er kærlighed til håndværket, surdej, de gode råvarer og kontakten til alle mine kunder, som driver bagværket - det håber jeg, du kan smage!